Servicetekniker ansettes

Kontakt Kroken Østfold

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Servicetekniker ansettes

Vil du bli en del av vårt team? Vi søker etter en selvstendig, nøyaktig og handlekraftig servicetekniker til vårt verksted i Østfold for snarlig tiltredelse. Har du fagbrev eller erfaring fra bransjen er dette også et stort pluss.

Kroken Østfold er en av landets største caravanforhandlere. Vi fører merkene Hymer, Eriba, Bürstner, LMC, Niesmann, Laika og Carado. Virksomhetens fokus er konsentrert rundt god service, dyktige medarbeidere, erfaring og livslange kundeforhold. Vi har moderne verkstedlokaler for bobiler og vogner.

Hos oss er det god takhøyde og latteren sitter løst! Du får muligheten til å jobbe med fantastiske produkter i stor fremgang, hos en av Norges største og mest offensive forhandlere. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser.

Nå har vi behov for en flink servicetekniker til vårt verkstedteam i Østfold. Som servicetekniker hos oss trenger du å være allsidig; du vil være litt snekker, litt elektriker, litt bilmekaniker og litt handyman, avhengig av det enkelte oppdrag. Hver jobb hos oss er unik, og krever at du er tilpasningsdyktig, løsningsorientert og kreativ. Hos oss vil du jobbe både på bobil og campingvogner.

Vi søker deg som:

  • Har førerkort klasse B, gjerne også klasse C1.
  • Evner å jobbe selvstendig, nøyaktig og effektivt, og har god orden i arbeidet.
  • Er fleksibel til å jobbe ekstra når sesongsvingningene krever det.

Vi tilbyr:

  • Et veldig godt arbeidsmiljø hos en av Norges største og beste caravanforhandlere.
  • Muligheten til å jobbe med fantastiske produkter i stor fremgang.
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser.

Søknad

Alle forespørsler om stillingen og søknader blir behandlet konfidensielt.

Søknad og spørsmål om stillingen rettes til Servicesjef Magnus Westinmagnus.westin@kroken.no eller Daglig leder Atle Kristoffersen - atle.kristoffersen@kroken.no .

Søknadsfrist: 26.10.2020.

Vi gleder oss til å høre fra deg!