Hans-Erik flytter inn hos Atle

Kontakt Kroken Østfold

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Hans-Erik flytter inn hos Atle

Kingsrød Caravan flytter fra Borgenhaugen i Sarpsborg og blir nærmeste nabo med Østfold Caravan i DAF-bygget i Råde Næringspark. Ta turen innom og se på årets nye modeller fra et komplett tilbud av bobil og vogn.

– Vi kan nå tilby markedets beste utvalg av både nye og brukte bobiler og vogner samt en stor tilbehørsbutikk og verkstedtjenester. I tillegg har vi ett tett samarbeid med Team Verksted på Fiat og Iveco – alt på ett sted, sier daglig leder i Østfold Caravan, Atle Kristoffersen, entusiastisk.

GODT UTVALG: Når Kingsrød Caravan og Østfold Caravan blir nærmeste naboer og deler lokaler fra 22. mars, kan de tilby sine kunder bobiler fra Norges største bobilimportør, Solid Import ASs portefølje. Her er en imponerende rekke Hymer-modeller, som nå kan kjøpes på caravansenteret hos Kingsrød Caravan og Østfold Caravan i Råde Næringspark. (Foto: Produsent)

Både Kingsrød og Østfold forhandler merker fra landets ledende bobilimportør, Solid Import AS, tidligere Kroken Caravan Import. I tillegg til at begge er en del av Norges største forhandlernett bestående av 21 forhandlere fra Kristiansand i sør til Alta i nord, gir også samlokaliseringen kundene i Østfold et komplett tilbud fra hele Krokens portefølje. Fra før har Østfold Caravan merkene Niesmann+Bischoff, Hymer, Bürstner og Carado. I samarbeidet med Kingsrød Caravan, kompletteres tilbudet i Råde med merkene LMC og Laika. Alle bobiler og vogner er allerede kommet til Råde hvor de nye lokalene har både inne- og utendørsutstilling.

– Jeg gleder meg veldig til å få åpnet i nye og moderne lokaler. Det blir også veldig bra og samarbeide enda tettere med Østfold Caravan, smiler en fornøyd Hans-Erik Kingsrød, daglig leder i Kingsrød Caravan. Han legger til at dersom noen ikke klarer å vente til åpningen 22. mars, er det fullt mulig å stikke innom også i dagene før for en hyggelig bobilprat.

– Jeg har kaffen klar, sier han.