Bytter navn til KROKEN

Kontakt Kroken Østfold

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bytter navn til KROKEN

Østfold Caravan forbereder fremtidig vekst og bytter til KROKEN sammen med syv andre forhandlere i Bodø, Åndalsnes, Ålesund, Brumunddal, Oslo, Råde og Kristiansand. Samtlige eies av Kroken Caravan Detalj AS på Åndalsnes.
Norges sterkeste merkenavn
Kroken-navnet er unikt når det kommer til caravan og camping i Norge. Siden gründeren Leif Kroken startet opp med campingvogner på Åndalsnes i 1971, har Kroken Gruppens virksomheter utviklet seg til å bli størst av alle, med solide 1,2 milliarder i omsetning i 2017. 48 år i bransjen har bidratt til at få andre navn i bransjen, om noen, er sterkere assosiert med bobiler og campingvogner enn nettopp Kroken. Østfold Caravan startet sin virksomhet i 2018.


– KROKEN-navnet kjennetegnes ved næringsteft, gründerånd, arbeidsvilje, pågangsmot, kunnskap og langsiktighet. Vi kommer til å fortsette driften som før, og skal ta godt vare på erfaringen og kompetansen som er opparbeidet gjennom snart 50 år når vi nå tar fatt på oppgavene som skal løfte oss videre inn i fremtiden, sier Atle Kristoffersen, daglig leder i Østfold Caravan, som 1. april endres til KROKEN avdeling Østfold.

Atle Kristoffersen er daglig leder i Østfold Caravan, som 1. april endrer navn til KROKEN avdeling Østfold.

En del av Norges største forhandlernett

KROKEN avd. Østfold er en del av landets største forhandlernett, som består av totalt 22 av landets mest erfarne forhandlere fra Kristiansand i sør til Alta i nord. - Gjennom SOLID Import AS har vi både verdens største aktør innen camping- og fritidskjøretøy (Thor Industries) og Europas største vogn- og bobilprodusent EHG (Erwin Hymer Group) i ryggen. Det gir oss tilgang til de beste kvalitetsmerkene i Europa; Niesmann-Bischoff, Hymer, Laika, Bürstner, LMC og Carado. Det en trygghet å være en del av landets største forhandlernettverk. Det er en styrke for både oss og våre kunder, avslutter Kristoffersen.


Feirer navnebytte 1. april

Kroken avd. Østfold markerer navnebyttet sammen med alle KROKEN-forhandlerne mandag 1. april, med enkel servering og gode tilbud.

For mer informasjon, ta kontakt med:
Atle Kristoffersen, daglig leder KROKEN avd. Østfold, telefon 916 00 066.